Pages

samedi, février 26, 2011

Bonjour sau 'Neatza?

Este sambata dimineata si asta ma duce cu gandul la emisiunea mea preferata de matinal. Este vorba despre Télématin de pe France 2. Nu ma pot abtine sa nu va arat ceva din aceasta emisiune, macar putin acolo, si, evident, o asez in antiteza cu un matinal de foarte mare succes din Romania care are ca protagonisti doi imbecili, pe numele lor Razvan si Dani. Comparatia asta, ca si precedenta legata de banalul buletin meteo, este atat de "no comment" incat cel mai bine este sa va las sa vedeti mostrele si sa judecati singuri.Nu-i asa ca in Romania o emisiune de matinal prezentata de un "tataie" ar fi de neconceput? William Leymergie, prezentatorul Télématin, face asta din 1985 (cu unele intreruperi in acesti 26 de ani) si francezii inca nu s-au plictisit de el. Omul nu stie ce e aia "caterinca" si nici nu cred ca l-ar interesa sa invete si apare mereu in costum la televizor pentru ca asa este aici, publicul este respectat. 
Mai am inca multe lucruri de comparat, de aratat asa ca ne vedem data viitoare cu presa mondena.

2 commentaires:

  1. Deocamdata nu se vede clip-ul de la FR2.

    RépondreSupprimer
  2. Sa stii ca si eu urmaresc telematinalul francez. Intr-adevar tipul este super, iar varsta nici nu conteaza cand iti faci meseria cu profesionalism, cu dedicatie si cu respect fata de telespectatori.
    La noi, o tragem cu Dani, cu Crudu, cu Nudu si cu Razvan, pentru ca in imbecilitatea noastra suntem incapabili sa pretindem respect.
    De aceea, avem un asemenea matinal si de aceea ne incepem diminetile cu tampeniile debitate la radio Zu de Morar si Buzdugan.

    RépondreSupprimer

Comentariile nu apar automat, sunt moderate. NU RASPUND LA COMENTARII CARE CONTIN INTREBARI/SITUATII LA CARE S-A RASPUNS/EXPLICAT DEJA PE BLOG.