Pages

mercredi, mars 09, 2011

Calendarul unui parazit

Octavian Cotescu. Genial. Irepetabil. Providential. A! Nu ca... "providentialul"!!! Insa personajul, da, personajul este identic si la fel cu "providentialul", cu ailalti de prin Guvern si Parlament, ca Udrea de exemplu care s-a extenuat cantand la frunza, ca functionarii de prin primarii, ca comisarii (cacofonia este expre) de la Garda Financiara, ca casieritele de la fisc, ca Boc cand dadea la coasa electorala si mai dati-mi voi exemple ca sunteti mai updatati ca mine si aveti o multime.
Deci, recunoasteti personajul?

1 commentaire:

  1. Draga Liliana,

    Eu nu vad nicio deosebire intre ce faceau fostii activisti de partid si ce fac politicienii de azi. Activistii din trecut umflau cifrele productiei si puneau banii la saltea ca sa nu ii confiste nea Nicu pe baza legii 18, iar politicienii de azi ne umfla cu promisiuni si angajamente, dar umfla si banii ridicandu-si vile sau palate la Cornu, Snagov ori pe litoral, plimbandu-se cu avionul sau cu elicopterul.
    Apropo, stii ce le-a spus Base unor investitori din Emirate? Ca nu ii sfatuieste sa cunoasca Romania mergand cu automobilele pe strazile patriei noastre, pentru ca Romania se vede si se cunoaste cel mai bine din elicopter. Traienel a spus ca asa a cunoscut el cel mai bine Romania de cand este pres...edinte. Cu alte cuvinte, le-a transmis stapanilor petrodolarilor ca nu este bine sa aterizeze pe pamant romanesc si ca este mai bine sa se uite de sus, sa ne ocoleasca si, daca vor sa faca afaceri, sa le faca prin Baselu si prin acolitii lui, ca sa manance si gura lor ceva...Ca nu au mancat destul in ultimii 7 ani.
    Mi-e scarba!!!

    RépondreSupprimer

Comentariile nu apar automat, sunt moderate. NU RASPUND LA COMENTARII CARE CONTIN INTREBARI/SITUATII LA CARE S-A RASPUNS/EXPLICAT DEJA PE BLOG.