Pages

mardi, mars 01, 2011

Scandal de xenofobie in Franta. In centru John Galliano

Ca tot vorbeam despre rasism si xenofobie saptamana trecuta, uite ca s-a gasit cineva sa o comita strasnic in Franta. Este vorba despre creatorul de moda John Galliano care, beat crita fiind intr-un bar parizian, a scos "porumbelul" adresandu-se unei fete despre care credea ca este evreica: "I love Hitler". Si a continuat spunand ca "persoane ca voi ar fi fost moarte, mamele, tatii vostrii ar fi fost toti niste imputiti gazati".
Galliano a fost filmat cu un telefon portabil din cate imi dau eu seama, cert este ca ieri video-ul a fost facut public in Anglia, de ziarul The Sun.
Consecinta? Casa Dior l-a suspendat instantaneu pe designer din toate atributiile si urmeaza sa fie concediat. Intre timp este cercetat de Politie pentru anti-semitism.
Deja, reputatia Casei Dior este serios afectata, iar cea care intruchipeaza imaginea sa, actrita Natalie Portman, evreica de origine, a declarat astazi ca este dezgustata de comportamentul lui Galliano, ca nu vrea sa aiba nicio legatura cu el si ca este mandra de originea ei.
Va las sa il vedeti pe Galliano in toata "splendoarea" lui:

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Comentariile nu apar automat, sunt moderate. NU RASPUND LA COMENTARII CARE CONTIN INTREBARI/SITUATII LA CARE S-A RASPUNS/EXPLICAT DEJA PE BLOG.