Pages

vendredi, mars 25, 2011

Si uite cum se face lumina in cazul Patriciei Kaas

Dupa toate latraturile din presa "mondena" romaneasca referitor la autobiografia Patriciei Kaas, incepe sa se faca lumina in problema. Am gasit azi pe un blog declaratia managerului artistei, Cyril Prieur. Era normal sa se sesizeze omul dupa atata tambalau. Uite ce zice: 

"Nu este adevarat. A întâlnit mulţi oameni de afaceri în viaţa ei, iar în carte nu este vorba despre cineva din România. Pe domnul Remus Truică l-a întâlnit, într-adevăr, în iulie 2010, dar Patricia a cunoscut mulţi milionari. Ea cântă în multe show-uri private pentru milionari din întreaga lume. Nu este vorba despre domnul Truică".   

Eu cand v-am zis ca nu cred sa apara undeva cuvantul "Romania", in caz contrar imi fac sepuku... Ete ca am scapat cu viata! Deci, sa ne intelegem: Patricia Kaas povesteste in cartea ei despre o relatie de scurta durata cu un tip foarte bogat, dar casatorit. Insa ea nu precizeaza nici locatia, cu atat mai putin numele amantului. Restul e... Cancan, adica nepotii lu' Hercule Poirot care au gestul reflex de a scormoni cacaoa ca sa le creasca tirajul. Ca l-o fi intalnit pe Truica asta, nu e nimic exceptional, asa cum managerul ei chiar spune. Si chiar daca presupunem ca este Remus Truica, atat timp cat Patricia intelege sa NU ii dea numele, din motive care o privesc, cu ce drept altcineva, respectiv presa romaneasca de scandal isi permite sa intre cu bocancii in viata ei si a acelei persoane? Se explica acum si reactia lui Truica atunci cand a fost sunat pentru detalii si a fost socat de intrebare. In cel mai rau caz, si-a imaginat ca poate ea are fantezii erotice cu el. Eu as fi curioasa sa stiu ce parere are ea, Patricia, despre ce a scris presa din Romania...
In orice caz, dezmintirea a venit, era si cazul, luni ma duc sa cumpar cartea, inevitabil, si o sa caut mai intai pasajul cu milionarul ca sa vi-l dau spre citire si sa il analizam impreuna.

2 commentaires:

  1. Multumim Lili pentru lamuriri. Asteptam cu nerabdare si pasajul din cartea Patriciei Kaas...,
    ca sa il analizam impreuna...in franceza bineinteles.

    RépondreSupprimer
  2. Am cumparat cartea deja, e pe drum spre mine, ajunge maine seara. Deci, duminica avem treaba ;)

    RépondreSupprimer

Comentariile nu apar automat, sunt moderate. NU RASPUND LA COMENTARII CARE CONTIN INTREBARI/SITUATII LA CARE S-A RASPUNS/EXPLICAT DEJA PE BLOG.