Pages

lundi, avril 18, 2011

Teoria conspiratiei (2)

Ce cred eu despre Adolf Hitler. Acesta este subiectul de azi si nu intamplator l-am pus imediat dupa ce am vorbit despre Templieri si Sfantul Graal. Are foarte mare legatura, de fapt Hitler a fost «inventat» in acest scop, dupa cum voi incerca sa demonstrez in cele ce urmeaza.
In primul rand, as vrea sa va ganditi putin la Hitler si la Al Doilea Razboi Mondial, ca atare. Ideea care va vine in minte imediat este ca acest individ a fost un psihopat, un criminal sangeros care a ucis evrei, etc. etc., tot ce cunoasteti de la istorie si din media despre el.
In al doilea rand, as vrea sa va explic in doua vorbe fenomenul numit skitoma: este un fenomen psihologic in care omul nu percepe lucrurile corect, conform realitatii, deoarece creierul lui a fost educat sa le vada in alt fel. Sau, cum am spune noi romanii: «nu vezi padurea din cauza copacilor».
Sa legam acum cele doua idei: Hitler si skitoma. Este corect ca orice om de pe fata planetei cand spune sau aude numele lui Hitler vede un singur lucru: al doilea razboi mondial, crime, lagare etc. ? Eu zic ca este. Putini sunt cei care stiu ca Hitler a insemnat mult mai mult decat atat, mult mai mult decat un killer sangeros. Noi, oamenii simpli, am invatat la scoala, am citit in presa, am vazut fel de fel de filme documentare la televizor din care a rezultat mereu o singura idee. Astfel incat, psihicul nostru acum este indeajuns de educat, adica spalat, incat sa nu perceapa decat acest lucru. Exercitiu: incercati sa comparati alti criminali din istoria omenirii cu Hitler. Nu-i asa ca tot el ramane Number One? Iata, deci, un excelent exemplu de skitoma. Nu mai vedem la fel nici crimele comise in istoria omenirii nici inaintea lui Hitler, nici dupa Hitler, asa cum le vedem pe ale lui. Prin manipularea creierelor noastre, el este «the only one», cel mai oribil, sinistru criminal, astfel incat, prin comparatie cu el, Inchizitia apare ca o joaca de copii. Sau, razboaiele care sfasie planeta azi, nici macar nu ne mai intereseaza asa de tare, ele sunt nimic in comparatie cu al doilea razboi mondial.
Ce vreau eu sa va spun este ca Hitler este doar un moment din istoria omenirii, crime nenumarate si de toate felurile s-au produs si inainte de el si dupa el. Este nedrept fata de victimele din Evul Mediu, de exemplu, sa le consideram mai putin victime, mai putin importante doar pentru ca «era normal, era Evul Mediu». Este nedrept fata de victimele razboiului din Vietnam, este nedrept fata de miile de oameni care mor de foame AZI in Africa. NU, o crima ramane tot o crima indiferent de mijloacele prin care este ea infaptuita, indiferent de motive si indiferent de timp si spatiu. O crima este mereu un act oribil, indiferent cine o comite in afara lui Hitler. De fapt, ceea ce eu cred cu tarie, este ca amploarea care i s-a dat lui Adolf Hitler a avut ca scop sa ne faca sa nu mai vedem altceva: alte crime care au avut si au loc pe fata pamantului. Spuneam despre Inchizitie. Din ce stiu eu, ea este comparabila cel putin ca numar de victime cu al doilea razboi mondial. Istoricii au dovedit demult ca preotii au ars pe rug milioane de oameni. Oare crimele Inchizitiei sunt mai neinteresante din cauza ca in acea epoca nu se inventasera camerele de gazare sau Napalmul? Fiecare epoca a avut mijloacele ei, dar asta nu diminueaza efectul.
Cred ca e deja suficient pentru a demonstra skitoma. Acum, sa vedem de ce ar avea cineva interes sa ne tina blocati in acest punct ? Sa vedem doar un Hitler psihopat care vroia sa cucereasca lumea.
Pai, pentru ca adevarul este, nu-i asa, dincolo de asta. Aici conexam povestea Graalului.
Imediat dupa ce Templierii au descoperit marele secret in Templul lui Solomon, dupa cum bine stim, in loc sa il predea Vaticanului, au inceput sa il santajeze pe Papa. Preotimea a "inghitit" treaba asta vreo 200 de ani, dupa care s-a decis sa puna stop. Dar nu oricum. Vaticanul vroia sa puna mana si pe dovezi, adica pe Sfantul Graal. Cu sprijinul regelui Filip cel Frumos al Frantei, care datora un munte de bani Templierilor, papa Clement al V-lea, a organizat exterminarea Cavalerilor. A scris un ordin, numit "bula papala", prin care ii condamna la moarte pe toti Templierii din Europa, pe care a trimis-o in toate tarile catolice. Ordinul a fost deschis simultan peste tot pentru a se evita scurgerea de informatii. Respectiv, in noaptea de vineri, 13 octombrie 1307. Pus instantaneu in aplicare, a provocat moartea majoritatii Templierilor care au fost surprinsi in somn. Pe de o parte, aceasta actiune a avut succes, in sensul ca Vaticanul s-a debarasat de Templieri, dar marea problema a ramas nerezolvata: Graalul nu a fost gasit. Asa ca s-a trecut la planul B: Inchizitia. Oricine contesta principiile catolicismului si biserica, in general, era torturat si ucis. De ce ar fi fost nevoie sa fie si torturat ? Pentru a-si «marturisi pacatele», adica sa spuna tot ce stie. Toata lumea era suspectata, in principal femeile liber-cugetatoare, deoarece, dupa cum iarasi bine stiti, Graalul semnifica, de fapt, eternul feminin. Nu mai putin de 5 milioane de femei au fost ucise de Inchizitie, adica de Vatican, plus oameni de stiinta (ex. Giordano Bruno), oricine contrazicea biserica. Si nu din cauza ca nu se supunea, ci din cauza ca era posibil sa stie ceva, din moment ce cuteza sa conteste spusele preotilor. 
Nici Inchizitia nu a avut rezultatele scontate. Trebuia, deci, organizata o alta actiune, mult mai ampla, atat de puternica incat sa fie imposibil sa dea gres. Cum un asemenea plan trebuia sa beneficieze de o repetitie generala inainte, a fost declansata prima mare incaierare mondiala, numita si Primul razboi mondial. Ceva de genul ca Imperiul Austro-Ungar se supara pe Serbia, o tara mica de altfel, prea putin jenanta pentru marile puteri europene, ii declara razboi si de aici ditamai haosul. Numai ca haosul asta a avut un scop. Citez din Wikipedia : «Primul Război Mondial s-a dovedit a fi o ruptură decisivă cu vechea ordine mondială, marcând încetarea finală a absolutismului monarhic în Europa. Patru imperii au fost doborâte: German, Austro-Ungar, Otoman și Rus. Cele patru dinastii ale lor, Hohenzollern, Habsburg, Otoman și Romanov, care au avut rădăcini ale puterii încă din timpul cruciadelor, au căzut după război.”
Odata inlaturata concurenta, Vaticanul s-a vazut puterea numarul 1 in Europa si a putut trece la cel mai maret plan al sau pentru gasirea Graalului: Al Doilea Razboi Mondial. Hitler a aparut in scena la tanc: un nebun care se visa Dumnezeu a fost usor de amagit cu promisiuni astfel incat sa puna in aplicare master-planul bisericii. Dovada? Imediat dupa declansarea razboiului, Papa Pius al XII-lea a declarat: „Dintre toate doctrinele politice ale lumii, fascismul este cel mai apropiat de religia catolica”. Wow! Iata de ce Italia a fost aliata Germaniei. Ca sa il faca si mai mult sa creada ca il vor declara „Dumnezeul” noii religii pe care o visa Hitler, nazismul, Vaticanul i-a dat un consilier in persoana unui calugar iezuit, mai bine zis un soldat-calugar, Ignaţius de Loyola, care nu numai ca ii urmarea miscarile (Hitler fiind prea bolnav, trebuia supravegheat) dar care ii asigura si PR-ul, cum am spune in zilele noastre. Loyola a facut o treaba buna pentru Vatican, as spune ca s-a achitat de sarcini cu brio mai ales prin scrierea cartii „Mein Kampf” care atribuia Reich-ului imaginea unui intelectual vizionar. Da, Hitler nu a scris niciodata niciun rand din „Mein Kampf”, o minte dezorganizata ca a lui nu putea produce un lucru organizat, cum este o carte. 
Iata cum intra in scena Ordinul calugarilor iezuiti si, astfel, avem legatura cu Japonia. De unde pana unde Japonia sa fie fascista si aliata cu Germania? Explicatia este ca Vaticanul, prin ordinul iezuit, controleaza inca de la bun inceput al existentei ei, Yakuza. Teribila mafie japoneza. Lucrul acesta nu il spun eu, ci nenumaratele anchete al caror obiect este Yakuza.
Acum, cred ca vi se pare usor de inteles de ce tinta lui Hitler au fost evreii si de ce i-a torturat si i-a ucis in masa: ca sa ii forteze sa spuna unde este ascuns Graalul, de parca ei ar mai fi stiut...
O dovada foarte puternica pentru afirmatiile mele este aceea ca la „curtea” lui Hitler erau mereu angajati clarvazatori si istorici. Acestia aveau misiunea de a face munca de cercetare astfel incat sa localizeze „cadoul” pe care el urma sa il faca Vaticanului, astfel incat sa obtina ceea ce i s-a promis. Cei care dadeau gres erau executati. Asa a murit un istoric important al vremii, Otto Rahn. El a avut ideea fixa ca Graalul se gaseste in sudul Frantei, intr-un orasel numit Tarascon-sur-Ariège. Anul trecut, cand am fost la Tarascon, am avut ocazia sa vorbesc despre asta cu o familie de profesori universitari pensionari, care locuiau undeva in creierii muntilor. Ei mi-au povestit cum armata germana a intors valea Tarasconului cu fundul in sus, la indicatiile lui Otto Rahn, i-au arestat pe cathari, suspectati a fi tainuitorii Sfantului Graal (o sa vorbim si despre cathari altadata), i-au ucis, dar tot nu au gasit nimic. Asa si-a semnat condamnarea la moarte, la 35 de ani, un om de stiinta respectat al vremii: Otto Rahn.
Si al doilea razboi mondial, cea mai ampla actiune de cautare a Graalului desfasurata vreodata, s-a soldat cu un esec. Eu contabilizez victimele tot pe nota de plata a bisericii. Acum, reevaluati ceea ce stiati despre acest razboi, ceea ce vi s-a implantat in cap despre Hitler, si spuneti-mi parerea voastra.

4 commentaires:

 1. Ai dreptate Lili, iar istoria nu minte.
  As avea un singur lucru de adaugat.
  Daca vrei, trece pe lista crimelor comise si pe cele infaptuite de nebunul imparat roman Nero, de Caligula, de Traian, care au omorat foarte multi crestini...
  Probabil ca, nu pentru ca erau crestini, ci pentru ca imparatii romani ar fi dorit sa gaseasca si ei izvorul nemuririi, adica Sfantul Graal...
  Crime s-au comis nu doar de biserica, ci si pentru intemeierea ei, ceea ce mi se pare foarte grav.
  Practic, daca analizezi, religia crestina s-a ridicat pe cadavre, pe "martiri" sau "mucenici" cum spun ei, care cu sangele lor au legitimat infiintarea Bisericii.
  Iar dovada cea mai buna a manipularii este ca prigonitorii crestinilor s-au transformat in adeptii lor: Saul, pe drumul Damascului, in Paul, Constantin - prigonitorul crestinilor - a ajuns Sfantul Imparat Constantin care a tolerat in cele din urma crestinismul si a primit botezul, dar a si schimbat ziua de odihna din sambata in duminica, mama sa Elena a devenit sfanta pentru ca ar fi gasit crucea pe care a fost rastignit Hristos, ba chiar prigonitorul si ucigatorul crestinilor, imparatul roman Traian, ar fi fost iertat si dus in rai, pentru ca asa cum se spune in Minei, un papa de la inceputuri, cand biserica era una, s-a rugat pentru sufletul ucigasului, pana cand l-a visat pe Dumnezeu ca i-a spus ca Traian a fost iertat, dar ca sa nu se mai roage pentru pagani.
  Cam asta a stat la baza Bisericii, mai bine zis in primele veacuri de intemeiere ale ei.
  Numai bine Lili.

  RépondreSupprimer
 2. "Iar dovada cea mai buna a manipularii este ca prigonitorii crestinilor s-au transformat in adeptii lor: Saul, pe drumul Damascului, in Paul, Constantin - prigonitorul crestinilor - a ajuns Sfantul Imparat Constantin care a tolerat in cele din urma crestinismul" - ai spus un mare adevar. Ceea ce ma seaca pe mine cel mai mult este ca in secolul 21 cand avem atata informatie si atata stiinta, inca mai exista fanatici religiosi care, nu numai ca cred in toate aiurelile popilor, dar iti sar in cap daca incerci sa le explici ca mai exista o viziune asupra lucrurilor. Eu sper ca toti acestia sa ajunga sa vada intr-o zi adevarata lumina, cea data de adevarul pur si simplu, nu de biserica si o religie sau alta.

  RépondreSupprimer
 3. Sunt convinsă că ai dreptate, în cea mai mare parte! Cu unele mici amendamente. În primul rând, nu Biserica în totalitate a elaborat şi pus în aplicare acele planuri malefice. Este vorba despre o structură de conducere a Bisericii catolice, care nici măcar nu se deranja să îi informeze pe membrii de rând despre ceea ce aveau de gând.Şi, îndrăznesc să afirm că această mică "pătură conducătoare" era mânată de alte interese decât cele ale Bisericii. Este vorba, de fapt, despre vârfurile masoneriei infiltrate în Biserică, după cum spune şi proorocul Daniel: "Vom vedea urâciunea pustiirii în Sfânta-sfintelor".
  Desigur, acest fenomen s-a petrecut după masacrul templierilor, atunci când acei rămaşi au fuzionat cu masoneria, şi au devenit astfel mai puternici decât Biserica, şi decât orice altă instituţie. Ei au pus la cale o răzbunare masivă (de fapt, şi unele grade ale lor, şi ceremonii, sunt centrate în jurul ideii de răzbunare), şi în acelaşi timp, voiau să caute secretele ascunse chiar cu ajutorul duşmanilor lor.
  Desigur, Inchiziţia şi masacrul templierilor au fost crime oribile ale istoriei, care nu vor putea fi plătite niciodată prin puterea oamenilor. Dar, răspunsul prin intrigă şi violenţă la violenţă, nu duce niciodată la ceva bun. Hitler a fost influenţat masiv în primul rând de către societăţile secrete - fie direct, fie prin membrii infiltraţi în Biserică, sau în alte instituţii. Se ştie că agrea masiv filosofia lui Nietzche - a Supraomului - care este foarte bine primită şi de masoni şi illuminati. Şi chiar zvastica - simbolul fascist central - reprezintă o adaptare a unui vechi simbol sanscrit arian, care reprezenta un fel de cruce, simbolul vieţii, şi era şi ea foarte agreată de societăţile secrete mereu la vânătoare de mistere. Mai mult, dacă citim protocoalele masonice, vedem că tot ceea ce au plănuit ei în istorie, s-a îndeplinit. Inclusiv masacrul evreilor de rând, către care a fost îndreptată atenţia în mod insidios, ca să se uite despre vârfurile acestor societăţi - evrei, sau nu - şi să se arunce apoi vina pe aşa-zişii opozanţi ai evreimii - de fapt, ai masoneriei.
  Acelaşi lucru se petrece şi astăzi, când popoare întregi sunt "asmuţite" să se revolte împotriva stăpânirilor nedrepte, pentru ca apoi să vină eliberatorii ONU care să le impună propriile legi. Şi FMI-ul face parte din acelaşi sistem, doar că în acest caz este vorba despre un asalt dirijat asupra economiilor unor ţări, ca să le aducă la faliment, şi apoi să apară salvatorii financiari.
  Ar mai fi multe de spus, dar deja m-am lungit prea mult! Am avut un blog în care vorbeam exact despre aceste lucruri, dar din păcate, platforma ning a introdus o taxă de găzduire - motiv pentru a afla datele personale ale clienţilor ei - şi atunci am renunţat.
  Oricum, mă bucur că ai atins aceste subiecte, pentru că explicaţiile istorice oficiale sunt seci şi sărace. Cum ar fi şi aceea despre prăbuşirea avionului prezidenţial polonez, de exemplu!:)

  P.S.Uite doar un post despre societăţile secrete pe care l-am avut pe blogspot: http://univcrestact.blogspot.com/2010/12/despre-necesitatea-societatilor-secrete.html

  P.S.2 Aştept urmarea articolului!

  RépondreSupprimer
 4. Multumesc, Florina, pentru informatiile si completarile la articolul meu. Sigur, sunt foarte multe de spus, ai dreptate, voi incerca sa triez in acest serial informatiile care pot fi usor asimilate, intelese de toata lumea si voi reveni cu siguranta asupra simbolurilor fasciste.
  Avem timp sa analizam totul si ma bucur sa participi cu cunostintele tale la acest serial.

  RépondreSupprimer

Comentariile nu apar automat, sunt moderate. NU RASPUND LA COMENTARII CARE CONTIN INTREBARI/SITUATII LA CARE S-A RASPUNS/EXPLICAT DEJA PE BLOG.