Pages

samedi, avril 30, 2011

Top Chef (5)


Altfel spus, o reteta de week-end: escalop cordon-bleu, reteta galeza. Sper ca filmuletul v-a facut pofta, asa ca ma grabesc sa va dau reteta care nu va cere mai mult de jumatate de ora pentru a o pregati.

Ingrediente pentru 4 persoane:  


4 escalop cordons-bleus
1 cutie de mazare (500 g)
200 g de morcovi
1 ceapa
sare, piper
20 g de ulei sau margarina

Preparare:

1. Curatati si spalati ceapa si morcovii
2. Taiati morcovii rondele si trageti-i la tigaie, impreuna cu ceapa si 10 g de ulei sau margarina.
3. Cand morcovii si ceapa sunt calite bine, adaugati mazarea si lasati inca cateva minute pe foc.
4. Trageti la tigaie escalopul cordons-bleus cu restul de 10 g de ulei (margarina) ramase.
5. Sarati si piperati. Serviti-le calde.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Comentariile nu apar automat, sunt moderate. NU RASPUND LA COMENTARII CARE CONTIN INTREBARI/SITUATII LA CARE S-A RASPUNS/EXPLICAT DEJA PE BLOG.