Pages

mardi, juin 28, 2011

Noua contra-reclama Volkswagen. Made by Greenpeace

Daca va amintiti, am prezentat mai demult noua reclama la Volkswagen pe care o gaseam si inca o gasesc super-inspirata, adorabila si amuzanta. Parerea asta nu este, insa, impartasita de organizatia Greenpeace care acuza compania producatoare de masini ca s-ar opune initiativelor de diminuare a emisiilor de CO2 in atmosfera planetei noastre. Activistii ecologisti au declansat o miscare de protest anti-Volkswagen, numita Rebeliunea, denumire inspirata evident tot din Star Wars ca si reclama in discutie. Iata manifestul Greenpeace:

"Détournez VW du côté obscur
Rejoignez la Rébellion. Signez le Manifeste: dites aux dirigeants de VW de se détourner du côté obscur"

Se pare, deci, ca VW ar fi alunecat in "the Dark Side of the Force", argumentul acestei acuzatii find acela ca fabricantul german se opune aprobarii a doua legi europene strategice pentru protectia climatului, una referitoare la reducerea emisiilor de gaze, cealalta referitoare la adoptarea de norme mai stricte privind performantele energetice ale masinilor. Mai departe, ecologistii afirma ca VW ar avea chiar un plan secret privind mentinerea in productie a masinilor energivore, plan pe care il puteti afla aici chiar de la spionul Greenpeace, robotelul R2D2. Si daca tot va intereseaza, puteti sa vedeti si ce spune batranul Yoda despre asta. Si daca credeti ca ecologistii au dreptate, puteti sa si aderati la Rebeliune pentru acest lucru singura conditie fiind sa... folositi Forta!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Comentariile nu apar automat, sunt moderate. NU RASPUND LA COMENTARII CARE CONTIN INTREBARI/SITUATII LA CARE S-A RASPUNS/EXPLICAT DEJA PE BLOG.