Pages

mardi, août 09, 2011

Un dinozaur viu la Pareid!

Bine ca am profil pe Facebook ca sa mai aflu si eu ce mai zice si ce mai face lumea si ca sa ma pun la punct cu istoria planetei. Ca daca n-aveam, nu aflam care este rostul recrutarii de medici pentru Franta si ca originea acestui fenomen, caci este un fenomen afluxul de medici straini aici, se gaseste foarte departe in istoria omenirii, mai exact in urma cu 13 miliarde de ani!
Cine crede ca glumesc, se inseala, am gasit explicatia, negru pe alb, pe Facebook, acum cateva minute, intr-un text redactat de dinozaurul recrutarilor de medici, Sylvain Blondin.  
Inainte sa va dau spre citire ultima emanatie a ilustrului anonim din Pareid, trebuie sa va spun ca cea mai recenta tentativa de relansare a escrocheriei CEFC se numeste Association Big Bang pe care "conferentiarul" a infiintat-o anul acesta ca sa lupte impotriva lipsei de medici din Franta. Care este legatura intre Big Bang, Sylvain si medici, iat-o explicata de autor:

"C'est plus de 13 milliards d'années qui nous séparent de nos jours.
Il est urgent de prendre conscience qu'avant de devenir ce que nous sommes aujourd'hui, c'est tout l'univers qui s'est bousculé.
Il a fallu, à l'être humain que nous sommes, de surmonter multitudes de difficultés, cataclysmes, épidémies, sélections naturelles et d'avoir une chance fabuleuse de pouvoir communiquer les uns avec les autres à cet instant. Donc, ne laissons pas détruire notre environnement, notre planète en quelques décennies. Soyons sensible à ce que demain nos enfants puissent avoir la fierté de recevoir un héritage honteux de leurs aînés.

Il faut penser à la santé de nos descendants, pour cela, préservons la notre.
Et pour préserver la notre, faudrait-il que nous puissions nous soigner !
Mais pour nous soigner, il nous faut des médecins, des structures de proximité avec des personnels médicaux et paramédicaux pouvant nous apporter toute l'attention que demande un malade face aux difficulté de la vie.
Soins de proximité et accessibles à tout le monde sans discriminations aucunes.

Il appartient à tous et à chacun d'apporter son soutien dans ces démarches, en nous aidant à faire passer l'information partout autour de vous, car votre aide va contribuer à vous aider ainsi que les plus proches qui vous entourent.

N'hésitez pas à poser vos questions, demandes et de rejoindre nos actions.
Contactez-nous à : info@asso-big-bang.eu

Faites partager ce message en organisant des réunions d'information, tours de tables, conférences et autres évènementiels.

Si vous voulez adhérer à BIG BANG ou devenir nos ambassadeurs envoyez vos demandes sur: info@asso-big-bang.eu réponse assurée.

Cordialement,
Address 13 rue de l'Eglise, 55160 Pareid, France
Phone 03 29 83 82 81
Website http://www.asso-big-bang.eu" 

Halucinant, nu-i asa? Sau cum as pune eu pe romaneste: ce-are sula cu prefectura? Singurul motiv pentru care am publicat anuntul lui integral, incluzand datele de contact, este pentru a-l identifica exact, astfel incat cei care vor intra in contact cu acest individ sau cu sotia lui, sa stie despre cine este vorba. In niciun caz ca sa ii fac vreo favoare! 
Observam, deci, ca 13 miliarde de ani din istoria planetei Pamant s-au scurs pentru ca Blondin sa poata face azi recrutari de medici. Dinozaurii nu au murit degeaba, s-au sacrificat pentru CEFC! 
Mai departe, daca intrati pe profilul de FB al acestei asociatii, veti constata ca escrocheria merge si mai departe: cere cotizatii pe Facebook de la oameni, in virtutea luptei pentru sanatate, dar fara sa identifice in niciun fel nici destinatia acestor bani, nici codul fiscal al asociatiei, nimic. Si ca sa vedeti pana unde merge delirul acestui bolnav, aflati ca si-a angajat cantareata la CEFC! Ma rog, impropriu spus "angajat" deoarece sunt convinsa ca a lamurit-o sa faca munca voluntara pentru asociatia lui. Am auzit-o intr-o emisiune radio, la un post din Nancy, cand Blondin a prezentat-o ca pe o aderenta a marilor lui planuri de salvare a Frantei. Femeia are o voce buna dealtfel, nimic de zis. (Apropo, sper ca "jurnalista" care il tot invita la respectivul post de radio, sa se trezeasca intr-o zi, macar observand ca e singura care crede aiurelile lui.)
Adica, oameni buni, mai aratati-mi mie o firma care va recruteaza cu sansonete! Daca ajungeti cumva la Pareid, ceea ce nu va doresc, nu uitati sa trageti un dans cu Sylvain sau cu Elena, dupa caz. Busculati-va, va rog, precum Universul acum 13 miliarde de ani!

2 commentaires:

  1. Daca nu faceai introducerea si citeam direct povestea propusa de domnul cu palarie,as fi crezut ca vrea sa ne vanda ceva...se pare ca avea doar ceva gogosi..undeva pe fund...problema e cu cei care-l cred,el poate abera cat il tine punga,e dreptul lui intr-o tara libera si democrata,avida sa inghita tot ce i se propune!Medicii romani care vor sa vina aici aleg in general Annonces medicales,iau legatura direct cu Conseil de l'Ordre sau cu Conseil General...romanul s-a cam lamurit cum e cu firmele de recrutare..sau cu unele dintre ele,ca sa nu generalizam.Ideea e faina:sa ceri bani pe FB?poate de maine nu mai muncim,ce zici?

    RépondreSupprimer
  2. Oooo,da! Si am uitat sa dau si tarifele pe care le are musiu: daca vrei sa te declare "mecena" trebuie sa dai minim 500 de euro, zice el. A inventat si functia de ambasador Big-Bang, zici ca e secta religioasa. Trebuie sa fii complet dus cu capul ca sa faci ce face el sau sa crezi gogosile pe care le serveste...
    Cat despre ideea de a cere bani pe FB, un om cinstit nu ar avea "talentul" asta, altfel am putea sa nu mai muncim nici noi, exact cum zici...

    RépondreSupprimer

Comentariile nu apar automat, sunt moderate. NU RASPUND LA COMENTARII CARE CONTIN INTREBARI/SITUATII LA CARE S-A RASPUNS/EXPLICAT DEJA PE BLOG.