Pages

samedi, novembre 19, 2011

Bonjour, je m'appelle Nicolas!

L-ati mai vazut pe Nicolas Canteloup pe blogul meu, cred ca prin februarie-martie, imitand-o pe Mylène Farmer. Astazi, el este invitatul meu pentru week-end datorita umorului sau fantastic si al talentului de imitator de la care Mihai Bendeac ar avea foarte multe de invatat. 
Nicolas Canteloup realizeaza in fiecare seara, de luni pana vineri, o scurta emisiune umoristica, inspirata din evenimentele saptamanii, care se difuzeaza imediat dupa jurnalul de la ora 20, pe TF1. Ceea ce ma uimeste la acest actor este faptul ca el nu are nevoie de costume si machiaj pentru a imita si pentru a se pune in pielea unui personaj. O sa vedeti ca fara sa schimbe un milimetru din aspectul sau, reuseste sa aduca in fata publicului exact persoana imitata, ca este vorba de Nicolas Sarkozy (subiectul lui preferat) sau de Laeticia Hallyday. Nicolas Canteloup nu are nevoie de niciun artificiu, fiind, pur si simplu, posesorul unui enorm talent. 
Cateva date biografice: s-a nascut pe 4 noiembrie 1963, in Gironde, iar in tineretea lui, mai exact pana in 1993, a fost instructor de echitatie. In 1993 a fost descoperit de televiziunea Canal + pentru care a imitat nu mai putin de 40 de voci. La ora actuala, palmaresul lui Nicolas este mult mai mare numarand sute de personaje, iar succesul si talentul lui fac subiectul a nenumarate emisiuni de televiziune si chiar filme documentare.
Avem aici una din emisiunile lui de seara, in care interpreteaza, inca o data, magistral rolul lui Sarkozy si al altor politicieni pe care ii si sanctioneaza, totodata, intr-un mod dureros de usturator, daca-mi permiteti aceasta expresie. 
Bon week-end et à la prochaine!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Comentariile nu apar automat, sunt moderate. NU RASPUND LA COMENTARII CARE CONTIN INTREBARI/SITUATII LA CARE S-A RASPUNS/EXPLICAT DEJA PE BLOG.