Pages

samedi, juillet 06, 2013

Medic roman in Franta (51)

Acum zece minute am primit o solicitare din partea unui coleg oftalmolog francez care doreste sa angajeze doi colaboratori romani. Va supun, deci, atentiei, un anunt pentru doua posturi de oftalmologi in Franta. Am discutat cu el mai intai, m-a invitat chiar sa merg in orasul lui sa vizitez cabinetele pe care le are, insa cunosc regiunea, stiu despre ce e vorba, nu am nici cea mai mica indoiala, asa ca am preferat sa "atac" direct problema.

Cabinetele in cauza se afla in Sable d'Olonne, un oras de 14.600 de locuitori, aproape de Nantes, celebru pentru Vendée Globe, cea mai mare competitie nautica din Franta: turul lumii in solitar. Zona turistica prin excelenta si de o frumusete speciala, in care este o sansa sa locuiesti si sa muncesti.
Concret, colegul nostru care are nevoie de voi este Doctorul Pierre Laurent BOUCHE, 53 de ani, tata a doi copii care au facut medicina, insa nu au ales oftalmologia. 
Detine mai multe cabinete: doua in Sable d'Olonne si unul la  Saint Gilles Croix de Vie, mai are trei colaboratori, dintre care o doctorita romanca (cu care va vizita Romania in familie anul acesta), patru secretare si trei ortoptisti (specialisti in reeducare oculara). Deci, firma serioasa. Dr. BOUCHE opereaza si la Nantes, la o clinica celebra in Franta, La clinique Sourdille, printre cele mai renumite din tara. Face parte, deci, din elita oftalmologilor francezi si, pentru cei alesi, este o mare, mare sansa sa invete meserie de la el.
Ce cauta:
- un oftalmolog chirurg
- un oftalmolog medical
Conditii:
- niciun fel de aport financiar din partea voastra
- clientela asigurata
- baza materiala completa pusa la dispozitie gratuit
- remuneratie identica cu a lui, adica 36% din valoarea prestatiilor efectuate
- toate cheltuielile cabinetului sunt acoperite de firma
- aveti de platit doar impozitul pe venit la stat

Coordonate pentru a va trimite candidaturile:

DR PL BOUCHE
9 rue du maréchal leclerc
85100 les sables d'olonne
loubinekiller@gmail.com
tel: 00 33 6 32 95 33 79

Doctorita romanca care lucreaza deja cu Dr. BOUCHE se numeste Dr. Elena BORNA.
Va incurajez sa va trimiteti CV-ul si scrisoarea de intentie, cat mai complet redactate, in limba franceza, bineinteles si sper din tot sufletul sa aveti noroc sa prindeti aceasta sansa. Este inca o dovada ca nu aveti nevoie de firme de recrutare care va obliga sa cumparati cabinete.
Voi incheia cu imagini din Sable d'Olonne pentru a avea o mica idee de locul in care veti merge. Va tin pumnii!Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Comentariile nu apar automat, sunt moderate. NU RASPUND LA COMENTARII CARE CONTIN INTREBARI/SITUATII LA CARE S-A RASPUNS/EXPLICAT DEJA PE BLOG.